Stäng
Alla nyheter

Nu blir Avisera.se webbshop för förpackningar & påsar med tryck

Vi har lanserat en helt ny hemsida där du kan designa dina tryckta produkter, få pris och göra beställningar direkt online. På avisera.se har vi numera ett brett sortiment av hållbara påsar, förpackningar och trycksaker som du kan beställa direkt online. Alla våra produkter i e-handeln är 100% klimatneutrala, tillverkas av återvunnet material eller är återanvändbara.

Designa din egen produkt

Vi har ett brett sortiment av produkter som du kan designa och beställa med hjälp av vår produktbyggare. Besök en av våra många produktsidor och testa själv! Gå till produktsidor!

 

Revolution Bag
Presentpåse i papper

Hållbarhet

Alla produkter är 100% klimatneutrala, tillverkas av återvunnet material eller är återanvändbara.

Enkelhet

Nu kan du designa och beställa vårt standardsortiment direkt i webbshopen.

Möjlighet

Vill du ha något utöver det vanliga är Avisera Customized något för dig. Boka ett möte med oss!

Läs mer om Avisera

100% hållbart sortiment

Vi vill göra det enkelt att välja hållbara förpackningar. I webbshopen fokuserar vi därför på ett enklare sortiment som genomsyras av hållbarhet. Samtliga produkter är som minimum klimatneutrala, tillverkade av återvunnet material eller återanvändbara.

Allt är möjligt med Avisera Customized

För de kunder som vill ha en personlig kontaktperson vidareutvecklar vi vårt vanliga arbetssätt, något vi numera kallar för ‘’Avisera Customized’’. Avisera Customized är en tjänst där allt är möjligt. Här arbetar våra förpackningsexperter i nära samarbete med dig som som behöver lite mer konsultation, hjälp med nya konstruktioner, designutmaningar eller med de som vill ha personlig service och stöd genom hela beställningsprocessen.

Fler produkter? Förutom det sortiment du ser på hemsidan kan vi hjälpa dig med i princip det mesta med tryck. Hör av dig, så hjälper vi dig!

Håll dig uppdaterad om det senaste från Avisera!

Tack, du kommer få vårt nästa utskick!

Följ oss på sociala medier