Stäng
Avisera CUSTOMIZED

Take away

Avisera Customized är designat för dig som vill beställa produkter utanför vårt standardsortiment. Vi har ett brett sortiment av produkter inom take away och kan hjälpa dig att ta fram helhetskoncept av produkter anpassade efter din verksamhet.

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

Skräddarsydda koncept för take away

När du vill beställa något lite mer utanför boxen fungerar våra Account managers som ditt personliga bollplank. Vi hjälper dig att optimera dina inköp, utveckla dina idéer och gör allt för att hitta den bästa lösningen på just din utmaning – helt utan extra kostnad såklart.

Träffa oss

Material

Välj mellan material som kraftpapper, kartong, wellpapp och påsar i allt från jute, bomull och non woven.

Tryck

Maximera din design genom att kombinera olika trycktekniker och fler tryckfärger på din produkt. Med Avisera Customized finns det nästan obegränsade möjligheter för hur du kan placera ditt tryck på produkten – vi hjälper dig!

Tillval

Skapa en wow-effekt genom att välja en av våra många effekter och tillval, som folieringar, holographic, metallic, präglingar eller UV-lack.

Träffa oss!

Teama upp med en av våra förpackningsexperter för att sätta igång.
Ett bra sätt att börja är att boka ett möte i våra showroom!