Stäng
CUSTOMIZED

Kostymfodral

Vi erbjuder ett brett utbud av klädfodral, klädpåsar, kostymfodral, kostymgarderober, suit cover, garment bags och resegarderober med skräddarsydda alternativ för att passa dina specifika behov. Vårt sortiment inkluderar kostymfodral i olika material såsom polyester, bomull, nylon och hållbara alternativ för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet.

Hållbara val

Hållbarhet, kvalitet och ansvar genomsyrar vår verksamhet och vårt arbetssätt. Som standard tillverkas alla våra pappersprodukter av papper från hållbart skogsbruk och är 100% klimatkompenserade.
För att vara säkra på att våra produkter och tillverkare lever upp till våra riktlinjer, har vi en code of conduct med krav på arbetsmiljö, arbetsvillkor, miljöarbete och samhällsansvar.

Ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att välja klimatsmartare produkter, boka ett möte med oss.

BOKA MÖTE

Kontakta oss

  Om kostymfodral & klädpåsar

  Tryckta klädpåsar och kostymfodral (även kallade kostympåsar, klädväska, fodral, skyddsfodral, transportfodral, förvaringsfodral, resefodral eller weekendfodral) en perfekt lösning för att stärka ditt varumärke. Med ditt unika tryck på våra högkvalitativa produkter kan du skapa en professionell och minnesvärd kundupplevelse.

  Våra klädpåsar och kostymfodral finns i en mängd olika material (t.ex. polyester, nylon, bomull) och storlekar, perfekt för att passa alla dina behov. Oavsett om du vill förpacka kostymer, klänningar, skjortor, smoking, frack, brudklänning, eller accessoarer, har vi en produkt som passar perfekt. Med ditt tryck på produkten får du en effektiv reklamyta som syns och fångar kundens uppmärksamhet.

  Klädpåsar och kostymfodral är inte bara praktiska för att transportera kläder, de är också en perfekt gåva till dina kunder. Med ditt tryck på produkten får du en gåva som kunden kommer att använda och uppskatta under lång tid.

  Vi hjälper dig att skapa det perfekta trycket

  Vårt team av experter hjälper dig gärna att skapa det perfekta trycket för din klädpåse eller kostymfodral. Vi har en mängd olika trycktekniker och typsnitt att välja mellan, så att du kan skapa en produkt som speglar ditt varumärke på bästa sätt.

  Kontakta oss idag för att beställa dina tryckta klädpåsar, kostymväskor och kostymfodral.