Stäng

Vårt sortiment

Vår specialitet är att hitta kreativa förslag på hur olika företag kan särskilja sig från varandra, genom rätt val av produkt, material och tryckteknik. Hos Avisera är allt möjligt. Vi fungerar som ett kreativt bollplank och är en helhetspartner inom tryck, design, sourcing och hållbarhet. Vi hjälper er att skapa en enhetlig helhet som representerar ert varumärke på bästa sätt och som matchar era målsättningar.

Butiksemballage

Vi skapar skräddarsydda lösningar för butiksemballage som verkligen stärker ditt varumärke. Med vårt breda utbud av produkter, inklusive papperspåsar, återanvändbara påsar, silkespapper, etiketter och kvittofickor, kan vi erbjuda ett heltäckande sortiment som förhöjer köpupplevelsen.

Bygg, färg & blomsterhandel

Vi hjälper allt från stora byggföretag och färghandlare till din lokala blomsterbutik. Vi tar fram helhetslösningar anpassade efter varumärke, där varje förslag tas fram med målsättning att lösa våra kunders utmaningar. Vi producerar allt från slitstarka, återanvända påsar, blomsterpapper, etiketter, förpackningar, merch och packtejp.

Fastighetsmäklare, advokater & arkitekter

Tillsammans med våra kunder tar vi fram varumärkesanpassat kontorsmaterial, give-aways och genomtänkta produkter för att paketera viktiga dokument, projekt och avtal.

Skönhet

Vi på Avisera är stolta över att ha hjälpt många kunder inom skönhetsbranschen med en rad olika produkter som bidrar till att förstärka deras varumärken och förbättra kundupplevelsen. Produktställ, adventskalendrar, påsar, displayer och necessärer är bara några exempel på det omfattande utbud av produkter vi erbjuder.

E-handelsemballage

Wellådor, packtejp, silkespapper, etiketter och e-handelspåsar spelar en avgörande roll för varumärkesidentitet och kundupplevelse i dagens digitala värld. Hos Avisera förstår vi vikten av att skapa förpackningslösningar som inte bara är funktionella utan också lockande och minnesvärda.

You’re in good company

Våra kunder

Apotek & hälsa

Apohem, MEDS Apotek, Svenskt kosttillskott

Bygg, färg & blomsterhandel

XL Bygg, Bolist, Colorama, Blomsterlandet, Florea Seeds

Fastighetsmäklare, advokater & arkitekter

Behrer & Partners, Mäklarfirman Widerlöw, Västsvenska

Inredning

Layered, Sweef, Posh Living, Nordiska Galleriet, Tekla

Hobby & sport

Stronger, Röhnisch, Björn Borg, Sail Racing, Pomme Equestrian

Livsmedel & dryck

Leksand knäcke, Haupt Lakrits, Spendrups, Barebells

Mode & accessoarer

J. Lindeberg, Matilda Djerf, Chimi, Mini Rodini

Skönhet

Lyko, Kicks, Hickap, Mantle, Isadora

Hållbara val

Hållbarhet, kvalitet och ansvar genomsyrar vår verksamhet och vårt arbetssätt.
Som standard tillverkas alla våra pappersprodukter av papper från hållbart skogsbruk
och är 100% klimatkompenserade. För att vara säkra på att våra produkter och tillverkare
lever upp till våra riktlinjer, har vi en code of conduct med krav på
arbetsmiljö, arbetsvillkor, miljöarbete och samhällsansvar.