Stäng
Packtejp med tryck

Hållbar packtejp av 80% återvunnet material

Packtejp med rätt egenskap och funktion kan effektivisera logistik på lagret, minska kostnader samtidigt som den ger ditt varumärke bästa möjliga exponering. Vi erbjuder ett brett sortiment av packtejp för olika underlag och
med olika egenskaper – nu med 80% återvunnen plast som standard.

Minska dina koldioxidusläpp med 72%

Avisera erbjuder högkvalitativ packtejp med bästa prestanda – nu med 80% återvunnet material utan att påverka tryck, vidhäftningsförmåga och funktion. Välj den nya generationens packtejp och minska dina koldioxidutsläpp med 72% genom att välja packtejp av återvunnen plast istället för vanlig tejp.

FÅ OFFERT

Fördelar med vår packtejp

– 80% återvunnet material som standard
– Återvinningsbar
– Fri från lösningsmedel
– Trycks i upp till 10 färger
– Innefattas av vår längd- och kvalitetsgaranti.

Tejp är en färskvara, för att motsvara högt ställda krav på tejp och tryck, produceras vår packtejp till varje enskild kund efter beställning. Leverans ca 6-8 veckor efter godkänt korrektur.

LÄS MER

Marknadsledande på packtejp med tryck 

Vi har över 30 års erfarenhet av att tillverka packtejp med tryck. Om du är osäker på vilken packtejp som är bäst för dig och din verksamhet, tveka inte att höra av dig. Vi utgår från ditt behov och rekommenderar den packtejp som ger bästa prestanda utefter användningsområde. Vi ger dig snabba offerter anpassade efter ditt behov och användningsområde.

SNABBA OFFERTER

Hör av dig idag