Stäng
CUSTOMIZED

E-handelspåsar

Vi har ett brett utbud av hållbara e-handelspåsar i papper och plast, bubbelkuvert och transportemballage anpassat för e-handel. Med vårt breda utbud av modeller, material, tillval och tryckmetoder kan vi skapa unika koncept med produkter anpassade utifrån dina behov. Alltid med hållbarhet i fokus. Kontakta oss idag för att höra hur vi kan hjälpa er.

Hållbara val

Hållbarhet, kvalitet och ansvar genomsyrar vår verksamhet och vårt arbetssätt. Som standard tillverkas alla våra pappersprodukter av papper från hållbart skogsbruk och är 100% klimatkompenserade.
För att vara säkra på att våra produkter och tillverkare lever upp till våra riktlinjer, har vi en code of conduct med krav på arbetsmiljö, arbetsvillkor, miljöarbete och samhällsansvar.

Ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att välja klimatsmartare produkter, boka ett möte med oss.

Boka möte

Om Noly Bag

Noly står för ”No poly packaging” och är en ersättare för engångsplastpåsar av polyethylene. Noly-påsen är tillverkad av glassinpapper, ett semi-glättat och transparent papper. Det transparenta materialet möjliggör både en god produktsynlighet och skanning av EAN-koder direkt genom påsen.

Påsen har breda sidor som gör det enkelt att packa varor samt en flik med återförslutningsbar tejpremsa.

Läs mer

Kontakta oss