Stäng
BESTÄLL EN EGEN ADVENTSKALENDER MED TRYCK

Adventskalendrar med tryck

Intresset för att skapa en egen Adventskalender med tryck har ökat markant de senaste åren. Företag i olika branscher har hittat en stor lönsamhet i produkten, då den attraherar både nya kunder samtidigt som man stärker relationen med sina befintliga kunder. En adventskalender med tryck ger inte bara ökad synlighet för ditt varumärke. Adventskalendrar med tryck är ett perfekt sätt att boosta din försäljning, lansera produktnyheter och ett träffsäkert sätt att skapa engagemang och närvaro hos dina kunder. Läs mer om hur du kommer igång med din kalender med egen design.

SKAPA EN ADVENTSKALENDER

Låt en förpackningsexpert hjälpa dig

REFERENSER

Så kommer du igång

Att jobba med oss resulterar inte bara i en snygg design, du jobbar direkt med en förpackningsexpert som har stenkoll på allt från konstruktion, valet av rätt modell för rätt innehåll, material, trycktekniker till tidsplan för att få leverans i tid.
Börja med att besöka våra showroom på ett möte, vi garanterar att du lämnar med massvis av inspiration, nya idéer och värdefull input för att komma igång med din kalender.


BOKA MÖTE
SÅ HÄR GÅR DU FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KALENDER!

Frågeställningar

1. Ambition: Hur många förväntas vi sälja?
2. Innehåll: Vilka produkter? Hur många luckor? 4 st – 12 st – 24 st)
3. Position: Budget, Premium eller Luxury?
4. Lansering: När behöver vi leverans?
Action: Dags att sätta igång! Boka ett digitalt eller
fysiskt möte med Avisera.


BOKA MÖTE
DET HÄR HJÄLPER AVISERA DIG MED

Idé

Hos oss är allt möjligt! Starta med ett möte i Aviseras showroom och välj den modell på adventskalender som passar er verksamhet och era produkter.

Design

Designa kalendern själva eller tag hjälp av våra grymma grafiska designers för att skapa en kalender med wow-effekt!

Projektledning

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Din kontaktperson blir din egen projektledare som ser till att allting går som det ska, ser ut som ni vill och levereras i tid.

Hållbara lösningar

Vi hjälper dig att göra hållbara förpackningsval.

Leverans i tid

Våra orderbevakare säkerställer på att dina adventskalendrar levereras till dig i tid.

Succé!

Adventskalendrar med tryck är ett perfekt sätt att boosta din försäljning.

ROY FARES, MRCAKE:

”Det finns ett engagemang från Avisera i alla de saker man väljer att göra vilket är jätteroligt. Lyhörda och kommer också med bra förslag”

Kontakta oss    Om Adventskalendrar med tryck

    En adventskalender med tryck är numera vanligt i många olika branscher. För varje år ser vi fler varumärken satsa på adventskalendrar med egen design och produkter i handeln. Adventskalendern med tryck är en rolig produkt som ger stort kreativt utrymme och där möjligheterna tycks vara oändliga. I skönhetsbranschen är det nästan mer regel än undantag att man som kosmetika- eller hudvårdsmärke har en egen adventskalkalender vars grafiska uttryck och konstruktion förnyas varje år. Men under de senaste åren har vi sett allt från te, gin, underkläder, kaffe, och till och med müsli förpackas i en kalender.

    Men det är inte bara adventskalenderns inbjudande paketering, spännande färgval och design som gör dem så populära bland varumärken. Kalendrar ger företag möjligheten att placera upp till 24 produktprover i händerna på konsumenten och det är en stor försäljningsmöjlighet för varumärkesägare att delta i en julkalender.

    En adventskalender med eget tryck och design kan vara allt från en enkel till avancerad produktion. Det beror helt på dina önskemål, material och konstruktion för kalendern. Vi börjar med ett möte där vi tittar på olika adventskalendrar, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, packning av produkter och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.