• Digitalt korrektur
  • Snabb leverans
  • Lagerhållning
Stäng
BESTÄLL EN EGEN ADVENTSKALENDER MED TRYCK

Adventskalendrar med tryck

Adventskalender med tryck är numera en produkt som intresset att skapa, marknadsföra och sälja fullkomligen exploderat de senaste åren. Mängder av företag har hittat en ny och väldigt lönsamhet i produkten adventskalender med tryck som attraherat både nya kunder samtidigt som man stärkt relationen med sina stamkunder. En adventskalender med tryck ger inte bara ökad synlighet för ditt varumärke. Adventskalendrar med tryck är ett perfekt sätt att boosta din försäljning, lansera produktnyheter och ett träffsäkert sätt att skapa engagemang och närvaro hos dina kunder. Läs mer om hur du kommer igång med din kalender med egen design.

Om adventskalendrar med tryck

En adventskalender med tryck är en allt mer vanligt förekommande fenomen i alla branscher. För varje år ser vi fler varumärken satsa på adventskalendrar med egen design och produkter i handeln. Adventskalendern med tryck är en rolig produkt som ger stort kreativt utrymme och där möjligheterna tycks vara oändliga. I skönhetsbranschen är det nästan mer regel än undantag att man som kosmetika- eller hudvårdsmärke har en egen adventskalkalender vars grafiska uttryck och konstruktion förnyas varje år. Men under de senaste åren har vi sett allt från te, gin, underkläder, kaffe, och till och med müsli förpackas i en kalender.

Men det är inte bara adventskalenderns inbjudande paketering, spännande färgval och design som gör dem så populära bland varumärken. Kalendrar ger företag möjligheten att placera upp till 24 produktprover i händerna på konsumenten och det är en stor försäljningsmöjlighet för varumärkesägare att delta i en julkalender.

En adventskalender med eget tryck och design kan vara allt från en enkel till avancerad produktion. Det beror helt på dina önskemål, material och konstruktion för kalendern. Vi börjar med ett möte där vi tittar på olika adventskalendrar, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, packning av produkter och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.

SKAPA EN ADVENTSKALENDER

Låt en förpackningsexpert hjälpa dig!

calendar_advent_calendar_julkalender_adventskalender_med_tryck_

Så kommer du igång

Adventskalendrar kan göras i oändliga varianter. Oavsett om du vill göra en skönhetskalender, en adventskalender för hundgodis eller fylla din kalender med choklad, strumpor, te eller kaffe – så hjälper vi dig!
Det bara är fantasin som sätter gränser, men för att komma igång på bästa sätt så har vi listat fem viktiga hållpunkter.

1. Hur många adventskalendrar förväntas ni sälja?
2. Hur många luckor vill ni ha, 4, 12, 24 eller ett helt eget antal?
3. Designar ni kalendern själva eller vill ni att Avisera hjälper er?
4. Ska ni sälja adventsalendrarna i egna kanaler eller hos återförsäljare?

Ingen aning? Börja med att få inspiration
ett möte i svåra showroom!

Träffa oss
DET HÄR HJÄLPER AVISERA DIG MED

Idé

Hos oss är allt möjligt! Starta med ett möte i Aviseras showroom och välj den modell på adventskalender som passar er verksamhet och era produkter.

Design

Designa kalendern själva eller tag hjälp av våra grymma grafiska designers för att skapa en kalender med wow-effekt!

Projektledning

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Din kontaktperson blir din egen projektledare som ser till att allting går som det ska, ser ut som ni vill och levereras i tid.

När du vill ha (mer) än designhjälp

Om du inte vill stå för designen själv, kan du ta hjälp av vår Inhouse-avdelning. Att jobba med en av våra grafiska designers resulterar inte bara i en snygg design, du jobbar direkt med en förpackningsexpert som har stenkoll på mallar, material, trycktekniker och har direktkontakt med våra fabriker för att se till att allt blir rätt.
Vi har hjälpt många av våra kunder med julkalenderdesign,
en av dem är Haupt Lakrits!

BOKA MÖTE
VI FIXAR SÅKLART OCKSÅ..

Hållbara lösningar

Vi hjälper dig att göra hållbara förpackningsval.

Leverans i tid

Våra orderbevakare säkerställer på att dina adventskalendrar levereras till dig i tid.

Succé!

Adventskalendrar med tryck är ett perfekt sätt att boosta din försäljning.

ROY FARES, MRCAKE:

”Det finns ett engagemang från Avisera i alla de saker man väljer att göra vilket är jätteroligt. Lyhörda och kommer också med bra förslag”

REFERENSER

Länk till sidor där du kan läsa mer om adventskalendrar med tryck: https://avisera.se/adventskalender-vi-hjalper-dig/