• Digitalt korrektur
  • Snabb leverans
  • Lagerhållning
Stäng

We put you in the wrap game

Det första intrycket. Den där stunden när boxen plockas upp ur påsen, ögonblicket när ett presentband sakta knyts upp. Förväntan.

Vi gör förpackningar, påsar, emballage och profilprodukter som adderar värde, köpupplevelse och som kommunicerar det ditt varumärke står för. Det är vår melodi.
Det är vårt wrap game.

We put you in the wrap game

Det första intrycket. Den där stunden när boxen plockas upp ur påsen, ögonblicket när ett presentband sakta knyts upp. Förväntan.

Vi gör förpackningar, påsar, emballage och profilprodukter som adderar värde, köpupplevelse och som kommunicerar det ditt varumärke står för. Det är vår melodi.
Det är vårt wrap game.

Om oss

När vi får frågan vad det är vi gör, så vill vi genast berätta allt om vårt tre decennier långa hållbarhetsarbete. Om tryck, material och vår omättliga passion för klimatneutrala produkter. Men när det kommer till skräddarsydda koncept av trycksaker handlar det egentligen inte om oss. Det handlar om ditt varumärke.

Med oss får du en samarbetspartner som går den extra milen för att säkerställa att priset är rätt, att designen är något alldeles extra, att dina leveranser kommer i tid och att vi alltid sätter hållbarhet i första rummet när vi jobbar ihop.

Med oss, får du hela paketet. Hela det skräddarsydda paketet, alltså.


AVISERA CUSTOMIZED

Packaging

Vi hjälper dig med allt från e-handelspåsar med tryck till produktförpackningar och den enkla kassen du bär hem från mataffären. Hos Avisera får du experthjälp när det kommer till helhetskoncept, inspiration, tryckmöjligheter och konstruktioner som kanske är lite utöver det vanliga. Aldrig tidigare gjort? Challenge accepted.

SE MER
AVISERA CUSTOMIZED

Brand Merch

Vi har inte 10 000 profilprodukter i vårt sortiment. Istället erbjuder vi ett noga utvalt produktsegment av hög kvalitet, med merch, display- och profilprodukter som lyfter ditt varumärke.

SE MER

A FAMOUS WRAP ARTIST SINCE 1992

Vi är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 tillverkat påsar, förpackningar, profilprodukter och
e-handelssemballage av hög kvalitet och med minsta möjliga påverkan på miljön. 

Vi levererar i tid, förenklar dina inköp och garanterar att du blir nöjd. 

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Tack, du kommer få vårt nästa utskick!

Famous for

Hållbart, såklart

Vi är övertygade om att det går att förändra världen, en produkt i taget. Välj och vraka bland våra klimatneutrala, CSR-säkrade produkter och miljövänliga material. Vi gör hållbarhet till en självklarhet.

Enkla beställningar

Det ska aldrig kännas krångligt att beställa trycksaker. Därför kan du antingen designa och beställa vårt standardsortiment direkt i webbshopen, eller teama upp med en av våra förpackningsexperter för hjälp med lite större beställningar. Oavsett finns vi här för dig genom hela processen.

Design-coaching

Innan din beställning skickas på tryck gör vi en designcheck och skickar alltid ett digitalt korrektur till dig att godkänna – helt utan kostnad. Vi kan också hjälpa till med allt från förpackningsdesign, digitala skisser och till att göra dina filer och logotyper redo för tryck om du vill.

Kvalitet

Vi är faktiskt rätt kräsna. Men det är bara för att vi ser på våra produkter som en förlängning av ditt varumärke. Det är viktigt att det blir bra. Därför lägger vårt team mycket tid och kraft på att leverera produkter som möter dina förväntningar.

Sourcing

Vi säger väldigt sällan nej. På sin höjd ger vi dig ett ”Kanske” eller ”Det ska jag kolla upp”. Vi hjälper dig med allt och lite till när det kommer till skräddarsydda förpackningslösningar och trycksaker.

Showroom & inspo

Det kan kännas rätt övermäktigt att sätta sig in i alla olika material- och produktval som hör trycksaker till. Behöver du lite vägledning påväg till ditt nästa förpackningskoncept? Träffa oss i våra showroom!

Get in touch