• Digitalt korrektur
  • Snabb leverans
  • Lagerhållning
Stäng

We put you in the wrap game

Det första intrycket. Den där stunden när boxen plockas upp ur påsen, ögonblicket när ett presentband sakta knyts upp. Förväntan.

Vi gör förpackningar som adderar värde, köpupplevelse och som kommunicerar det ditt varumärke står för. Det är vår melodi. Det är vårt wrap game.

We put you in the wrap game

Det första intrycket. Den där stunden när boxen plockas upp ur påsen, ögonblicket när ett presentband sakta knyts upp. Förväntan.

Vi gör förpackningar som adderar värde, köpupplevelse och som kommunicerar det ditt varumärke står för. Det är vår melodi. Det är vårt wrap game.

Om oss

När vi får frågan vad det är vi gör, så vill vi genast berätta allt om vårt tre decennier långa hållbarhetsarbete. Om tryck, material och vår omättliga passion för klimatneutrala produkter. Men när det kommer till skräddarsydda förpackningar handlar det egentligen inte om oss. Det handlar om ditt varumärke.

Med oss får du en samarbetspartner som går den extra milen för att säkerställa att priset är rätt, att designen är något alldeles extra, att dina leveranser kommer i tid och att vi alltid sätter hållbarhet i första rummet när vi jobbar ihop.

Med oss, får du hela paketet. Hela det skräddarsydda paketet, alltså.


CUSTOM PACKAGING SINCE 1992

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?

Tack, du kommer få vårt nästa utskick!

Famous for

Hållbart, såklart

Vi är övertygade om att det går att förändra världen, en förpackning i taget. Välj och vraka bland våra klimatneutrala, CSR-säkrade produkter och miljövänliga material. Vi gör hållbarhet till en självklarhet.

Enkla beställningar

Det ska aldrig kännas krångligt att beställa trycksaker. Därför kan du antingen designa och beställa vårt standardsortiment direkt i webbshopen, eller teama upp med en av våra förpackningsexperter för hjälp med lite större beställningar. Oavsett finns vi här för dig genom hela processen.

Design-coaching

Innan din beställning skickas på tryck gör vi en designcheck och skickar alltid ett digitalt korrektur till dig att godkänna – helt utan kostnad. Vi kan också hjälpa till med allt från förpackningsdesign, digitala skisser och till att göra dina filer och logotyper redo för tryck om du vill.

Kvalitet

Vi är faktiskt rätt kräsna. Men det är bara för att vi ser på våra förpackningar som en förlängning av ditt varumärke. Det är viktigt att det blir bra. Därför lägger vårt team mycket tid och kraft på att leverera produkter som möter dina förväntningar.

Sourcing

Vi säger väldigt sällan nej. På sin höjd ger vi dig ett ”Kanske” eller ”Det ska jag kolla upp”. Vi hjälper dig med allt och lite till när det kommer till skräddarsydda förpackningslösningar.

Showroom & inspo

Det kan kännas rätt övermäktigt att sätta sig in i alla olika material- och produktval som hör trycksaker till. Behöver du lite vägledning påväg till ditt nästa förpackningskoncept? Träffa oss i våra showroom!

Från enkelhet till möjlighet

Standard, not basic

Det ska aldrig kännas krångligt att beställa trycksaker. Är du en do-it-yourself-människa kan du enkelt designa och beställa trycksaker, förpackningar och påsar direkt här i webbshopen. Ladda upp din logotyp och kör! Om du skulle behöva hjälp, finns vi såklart bara en chatt bort.

KOM IGÅNG
Från enkelhet till möjlighet

Avisera Customized

Vill du ha något mer eller något annat? Avisera Customized är designat för dig som vill beställa produkter utanför vårt standardsortiment. Vi hjälper dig med högre kvantiteter, helhetskoncept, inspiration, tryckmöjligheter och konstruktioner som kanske är lite utöver det vanliga. Aldrig tidigare gjort? Challenge accepted.

LÄS MER
Get in touch