Stäng
CUSTOMIZED

Pärmar, mappar & skrivblock

Vi erbjuder ett omfattande urval av pärmar, pärmboxar, mappar och skrivblock med anpassade tryckalternativ för att passa dina professionella behov. Oavsett om det är för att organisera juridiska dokument, presentera fastighetslistor eller ta anteckningar under möten, kan vi skräddarsy produkterna för att matcha din stil och varumärkesidentitet. Vårt sortiment inkluderar olika material som papper, kartong och hållbara alternativ för att säkerställa både kvalitet och miljöhänsyn. Hos oss på Avisera kan du lita på att hitta den perfekta lösningen för att förpacka, förvara och skicka dina viktiga handlingar och material, alltid med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Hållbara val

Hållbarhet, kvalitet och ansvar genomsyrar vår verksamhet och vårt arbetssätt. Som standard tillverkas alla våra pappersprodukter av papper från hållbart skogsbruk och är 100% klimatkompenserade.
För att vara säkra på att våra produkter och tillverkare lever upp till våra riktlinjer, har vi en code of conduct med krav på arbetsmiljö, arbetsvillkor, miljöarbete och samhällsansvar.

Ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att välja klimatsmartare produkter, boka ett möte med oss.

Boka möte

Kontakta oss