• Digitalt korrektur
 • Snabb leverans
 • Lagerhållning
Stäng
så fungerar det

Mitt konto

När du beställer från Avisera skapar vi alltid ett konto till dig för att du enkelt ska hålla koll på dina tidigare beställningar. Välj mellan vårt standardkonto Mitt konto och Mitt konto+, där vi även lagerhåller dina produkter.

VI ANVÄNDER MITT KONTO+

Välj typ av konto

1. Mitt konto

När du beställer från Avisera.se får du ett eget konto där du kan hålla koll på tidigare beställningar.

 • Inlogg på Mitt konto
 • Koll på orderhistorik
Intresserad av Mitt konto +?

2. Mitt konto+

Beställer du många olika trycksaker kommer Mitt konto+ göra ditt liv mycket enklare. Genom Mitt konto+ förvarar vi dina produkter på vårt lager. Du kan sedan enkelt logga in i din egna webbshop och få en översikt över dina produkters lagersaldo. Beställ hem produkter till olika leveransadresser – när du vill.

 • Inlogg på Mitt konto+ med egen webbshop
 • Koll på orderhistorik & förbrukning
 • Dina produkter på vårt lager
 • Alla trycksaker samlade på ett ställe
 • Få påminnelser när det är dags att fylla på lagret
 • Vi levererar 1-3 dagar inom Sverige
 • Era olika butiker/kontor kan enkelt beställa hem påfyllning av produkter
 • Leverans till utlandet
Mitt konto+

Lagerhållning

Med Mitt konto+ förvarar vi dina produkter på vårt lager. Du får en kundanpassad webbshop där vi lägger upp dina produkter. Logga enkelt in i din egna webbshop och få en snabb översikt över dina produkters lagersaldo. Beställ hem produkter till olika leveransadresser med bara 1-3 dagars leveranstid inom Sverige.

Få offert på kundanpassad lösning