Stäng
Alla nyheter

E-handelspåse i papper med tryck – från 10 000 stycken

Nyhet! Hållbara e-handelspåsar i papper med eget tryck, nu i lägre kvantitet och i en uppdaterad modell med rymlig sidobälg. Beställ e-handelsemballage med logotryck.

Att välja en e-handelspåse i papper är ett miljömedvetet, smart alternativ till e-handelspåsar av plast och ett effektivt ekonomiskt alternativ till lådor av well och kartong.

Påsarna är lätta att använda och går snabbt att packa. Nu erbjuder Avisera en ny modell på marknaden som har en bred sidobälg som gör påsen mycket rymlig och lätt att packa med varor.

Miljöfördelar

E-handelspåsen i papper har många miljöfördelar. Den är inte bara Europa-producerad och tillverkad av en förnyelsebar källa, pappret kommer från hållbart skogsbruk och påsen är dessutom 100% klimatneutral märkt med Aviseras egen miljömärkning ÅterBära.

E-handelspåsen i papper har dubbla förslutningsremsor och en perforerad kant för att kunna återanvända påsen och förenkla returer.

Vad kan jag packa?

E-handelspåsen i papper rekommenderas för att packa och skicka mjukare varor. Papper saknar plastens elastiska egenskaper, som är fördelaktigt när du skickar tyngre och hårdare innehåll.

”Vattenavvisande lack & praktiskt botten eller sidobälg som ger extra volym”

Produktfördelar:

  • Sidobälg för extra volym
  • Papper från hållbart skogsbruk
  • Återförslutningsbar
  • Återvinningsbar
  • 100% klimatneutral – ÅterBära
  • 4-färgstryck möjligt
  • Vattenavvisande lack

Format & kvantitet

Aviseras e-handelspåse i papper finns i 8 format anpassade för e-handel och postgång. Postemballaget har en praktisk sidobälg som skapar extra mycket volym och gör postpåsen lätt att packa.

Tryckmöjligheter

E-handelspåsen i papper har stor flexibilitet och möjlighet när det kommer till tryck. Nu kan du trycka den bruna påsen i upp till 4-färgstryck eller till och med en foliering!

Leveranstid

Leveranstiden är 10-12 veckor efter godkänt korrektur.

Hur beställer jag?

Vi ger dig snabba offerter! Beställ genom att kontakta Avisera på offert@avisera.se så hjälper en av våra förpackningsexperter dig att hitta den bästa lösningen för er.

Finns snart att beställa online på Avisera.se

 

Produktfördelar

E-handelspåse i papper

Miljövänlig

Plastfri, Europa-producerad e-handelspåse av papper från hållbart skogsbruk

Stora tryckmöjligheter

E-handelspåsen i papper kan tryckas i upp till 4 tryckfärger och kan tryckas i 100% tryckyta.

Klimatkompenserad

100% klimatneutrala påsar med miljömärkningen ÅterBära

Starkt material

Tillverkad av brunt kraftpapper 125 gram med en skyddande, vattenavvisande lack

Återförslutningsbar

Kunden öppnar enkelt påsen genom att dra i pappersfliken vid den perforerade kanten. Återförslut påsen för returer genom att använda den extra förslutningsremsan

Enkel förslutning
Bred sidobälg
Enkel eller dubbel förslutning
Perforerad kant

Några av våra kunder