Stäng
Alla nyheter

Adventskalender – vi hjälper dig!

Gör en adventskalender med tryck! Adventskalendrar är ett allt mer vanligt förekommande fenomen i alla branscher och vi ser dem innehållandes allt från hudvård, leksaker, godis till drycker och snus. Men det är inte bara dess inbjudande paketering, spännande färgval och design som gör dem så populära bland varumärken. Julkalendrar har visat sig öka försäljningen med hela 15-20%.

”Varje varumärke vet att prover förvandlas till försäljning”

Kalendrar ger företag möjligheten att placera upp till 24 produktprover i händerna på konsumenten och det är en stor försäljningsmöjlighet för varumärkesägare att delta i en julkalender.

”Varje varumärke vet att prover förvandlas till försäljning”, säger Sonia Summers, grundare av Beauty Barrage, ett kaliforniskt skönhetskonsultföretag i en intervju med Vogue Business. Summers kunder har sett så mycket som 15 till 20 procent försäljningsuppgång efter att ha deltagit i en adventskalender.

‘‘Le Labo ökade 90% i försäljning

2018 såg Le Labos Thé Noir-doft en försäljningsökning på 90 procent hos gallerian Liberty i centrala London, vilket inköparen Emily Soulsby menar är en effekt av parfymens medverkan i deras julkalendern år 2017. 

VOGUE BUSINESS, 2018

5 anledningar till att skapa en julkalender

  • En kreativ reklambärare som är ett tacksamt material att marknadsföra under högtider.
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar ofta varumärket.
  • Skapar engagemang hos din kund – varje dag!

  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter

  • Ökar din försäljning

Julkalendrar till Bangerhead, Johan & Nyström och Dermosil, producerade av Avisera

Vi hjälper dig att göra din adventskalender till en succé!

Vi är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 levererat högkvalitativa påsar, förpackningar och trycksaker till stora svenska varumärken. Vi skräddarsyr varje förslag utifrån dina önskemål och ger dig konsultation, inspiration och guidar dig genom hela processen.

Vi har bred erfarenhet av att skapa julkalendrar med tryck. Hos oss blir din vision till verklighet.

Hur går det till?

En julkalender med eget tryck och design kan vara allt från en enkel till avancerad produktion. Det beror helt på dina önskemål, material och konstruktion.

Vi börjar med ett möte, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, packning av produkter och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.

Hur lång tid tar det?

Ett julkalender-projekt tar normalt sett ungefär 8-14 månader att planera, utveckla, producera och leverera, så det är hög tid att sätta igång. Processen från idé, till att fatta beslut om konstruktion och design ta tid. Goda marginaler bör alltid planeras in för att kunna säkra leverans i tid.

OBS! Med tanke på de osäkerheter i kring leveranssäkerhet och råvarubrist i världen, är det extra viktigt att komma igång snabbt med projektet och att ta extra mycket höjd för potentiella leveransförseningar.

Vår erfarenhet

Några av de många produktioner vi gjort tidigare år.

Källor:

Följ oss på sociala medier