Stäng
Alla nyheter

Avisera förvärvar Aare Grafisk Produktion

Avisera förvärvar Aare Grafisk Produktion

Förpackningsföretaget Avisera förvärvar konkursboet Aare Grafiska Produktion. Vi hjälper dig med allt från konstruktion, prototyper och produktion till helhetskoncept av förpackningslösningar med tryck. Vill du veta mer? Kontakta hello@avisera.se.

Om oss

Avisera är ett svenskt förpackningsföretag som funnits på den nordiska marknaden sedan 1992 med visionen att vara branschens mest innovativa och kreativa förpackningsexpert, med maximal hållbarhet i fokus.

Vårt huvudkontor med tre showroom och en materialstudio ligger centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm, där vårt team av tjugofem medarbetare sitter. Här har vi även vår inhouse-byrå, som hjälper till med allt från enkla tryckoriginal, förpackningsdesign, prototyper till utveckling av helt nya och skräddarsydda lösningar.

Hållbart produktsortiment

Vi har ett brett sortiment och hjälper dig att tillverka allt från kundanpassade trycksaker, förpackningar, e-handelsemballage till påsar med tryck. Hos Avisera kan du känna dig trygg med att du gör ett hållbart val. Vi är ett ISO-certifierat, klimatkompenserande företag som går steget längre för att erbjuda miljövänliga, såväl som så socialt hållbart producerade produkter som möjligt. Majoriteten av våra produkter är märkta med ”ÅterBära – 100% klimatneutral”, tillverkas av papper från hållbart skogsbruk eller finns tillgängliga i återvunnet material.

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker

Hos Avisera får du en personlig kontaktperson som hjälper dig igenom hela beställningsprocessen. Besök gärna våra showroom i Stockholm eller Göteborg, där du tillsammans med en förpackningsexpert kan titta på olika material, konstruktioner, effekter, förpackningar, inspiration och mycket mer!

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

Kom i kontakt med oss!