Stäng
Alla nyheter

Förpackningar för varje tillfälle

Läs vår lätta guide om hur du hittar rätt typ av förpackning för olika tillfällen.

Packa & skicka

För utformning av well- och e-handelslådor som skickas med posten spelar logistiska krav stor roll. Smarta lösningar och konstruktion som utmanar, är i många fall avgörande för att kunna optimera packningsmomentet.

Men med kundens upplevelse i fokus är förpackningens primära uppgift att förmedla en känsla av varumärket när man tar emot och öppnar emballaget. Med hjälp av en arbetad design på både in- och utsida, citat och miljöbudskap blir förpackningen ännu ett redskap som används för att kommunicera direkt med slutkunden.

Wellåda
Wellåda

Butikens tre favoriter för presentinslagning

Det finns inget värre än att stå in en lång kö och vänta på en expedit som ska slå in paket. Förutom möjligtvis att vara expediten själv. Både för butikspersonalens och kundens skull har presentförpackningar ett viktigt, men enkelt jobb: Det ska gå snabbt att få det snyggt.

Med enkla knep blir presentinslagning snabb, effektiv och genomtänkt – förse presentpåsen med en enkel limremsa för att försegla påsen, gör kartongen med en snabbstängande botten eller med sidor som går snabbt att vika ihop. Vi hjälper dig med tips och råd!

Presentpåse med förslutning
Kartong med lock och botten
Kartong kapsel

Att förpacka en god affär

Hur förpackar man vikten av en slutförd affär, ett påskrivet avtal eller ett nytt samarbete? Ett alternativt till att lämna över material i en mapp eller pärm, är att förpacka det i en arbetad pärmbox med en härlig textur. Pärmboxen är en kombination mellan en pärm och en förpackning som verkligen skapar ett mervärde som varar.

En förpackning som säljverktyg

En förpackning med ett inrede specialanpassat efter en produkt är vad vi kallar för Produktförpackning. Förpackningens uppgift är att skydda, exponera och sälja sin produkt och kan användas som ett redskap för att transportera prover inför en lansering av en kampanj, som ett presentationsverktyg för att visa upp materialprover eller som införsäljningsverktyg av nya kollektioner.

Konstruktionen utformas helt efter dina önskemål och sker efter konsultation med våra förpackningsexperter.

Pärmbox
Pärmbox insida
Följ oss på sociala medier