Stäng
Alla nyheter

Vi hjälper dig att göra din kampanjbox till en succé

En temabox kan bli en effektiv boost för din försäljning! Temaboxar kan anpassas efter årets alla högtider som påsk, halloween, jul eller alla hjärtans dag! Boxen kan fyllas med allt från kosmetik till blomsterfrön, te eller hundgodis – vi anpassar den efter dina produkter.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa många välkända varumärken att optimera sin box för ändamålet. Vi guidar dig i valet för att du ska få ut max av din kampanjbox.

En temabox måste inte vara årstidsbaserad, skapa en kampanjbox med teman som en veganbox, eller en telåda? Bara fantasin sätter gränser. Se några av våra favoriter bland de temaboxar vi har hjälpt till med!

Minimumkvantitet för en temabox är från 300 st och kan varieras i många olika modeller.

Boka ett möte hos oss, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan för din nästa succé!

Förpackning till LYKO Lovables ”The Perfect Date”

Tidigare har LYKO satsat på en sammetsbeklädd, rigid box med en negativt präglad logotyp. Årets populära upplaga Lyko Lovables är ett inspirationskit fylld med handplockad skönhet i begränsad upplaga.

Upphovsrätt: LYKO

Julboxar!

Alla hjärtans dag-box!

5 anledningar till att erbjuda en temabox!

  • En kreativ reklambärare som är ett tacksamt material att marknadsföra under högtider.
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar ofta varumärket.
  • Skapar en positiv känsla och engagemang hos din kund

  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter

  • Boostar din försäljning

Påskboxar med tryck

Halloweenboxar med egen design

Inspiration
Inspiration

Övriga boxar och teman

Ramadanbox till LYKO
Kampanjbox från Barebells
Skönhetsbox i två olika varianter till LYKO
Lykobox
Lykobox
Lykobox

Vi hjälper dig att göra din vision till verklighet

Vi är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 levererat högkvalitativa påsar, förpackningar och trycksaker till stora svenska varumärken. Vi skräddarsyr varje förslag utifrån dina önskemål och ger dig konsultation, inspiration och guidar dig genom hela processen.

Följ oss på sociala medier