Stäng
Alla nyheter

We put you in the wrap game

På Avisera har vi game. Wrap game. Vi förpackar allt från produkter till idéer och varumärken.

Oavsett vad du behöver förpacka gör vi det där lilla extra för att hitta den rätta kombinationen av form, funktion och ekonomi för just ditt företag. Hos oss får du råd och tips på vägen.

Skräddarsydda förpackningskoncept

Skulle du vilja ha en skräddarsydd lösning eller ett helt eget koncept är det inte heller något problem. Våra produktutvecklare och designers hjälper gärna till!

Avisera Customized är designat för dig som vill beställa produkter utanför vårt standardsortiment. Vi hjälper dig med högre kvantiteter, helhetskoncept, inspiration, tryckmöjligheter och konstruktioner som kanske är lite utöver det vanliga.

Material

Välj mellan material som kraftpapper, kartong, läder, tyvek, mocka, plast, bomull, polyester, kork, wellpapp, jute, juco, non woven och mycket, mycket mer.

Tryck

Maximera din design genom att kombinera olika trycktekniker och fler tryckfärger på din produkt. Med Customized finns det nästan obegränsade möjligheter!

Tillval

Skapa en wow-effekt genom att välja en av våra många effekter och tillval, som folieringar, holographic, metallic, präglingar eller UV-lack.

Läs mer om Avisera Customized!
Håll dig uppdaterad om det senaste från Avisera!

Tack, du kommer få vårt nästa utskick!

Följ oss på sociala medier