Stäng
Alla nyheter

Att jobba med oss – från idé till leverans

Avisera: En smidig resa från idé till leverans

På Avisera tar vi hand om hela din förpackningsresa, från den första idén till den slutliga leveransen. Vi brinner för att skapa innovativa och kreativa förpackningslösningar med maximal hållbarhet i fokus.

1. Idé och koncept:

Allt börjar med en konsultation i vårt showroom, där vi lär känna dina behov och önskemål. Vi tar fram en budget och tidplan, och våra formgivare skapar skräddarsydda koncept som visualiserar din vision.

2. Produktutveckling:

När du godkänt konceptet tar vi fram detaljerade ritningar och korrekturframställningar. Vi sourcar material från ansvarsfulla leverantörer och skapar prototyper för att testa och finjustera designen.

3. Tillverkning:

Vi har ett välrenommerat nätverk av tillverkare i Asien och Europa, noggrant utvalda för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. Under tillverkningsprocessen sker noggranna kontroller för att säkerställa att allt lever upp till våra krav.

4. Orderbevakning:

Vi tar hand om all orderbevakning och produktionsplanering. Du har en dedikerad projektledare som löpande uppdaterar dig om projektets status och ser till att leveranser sker i tid.

5. Leverans och distribution:

Vi levererar din förpackning på rätt plats och i rätt tid, oavsett om du behöver den i Sverige eller internationellt. Vi erbjuder även lagerhållning och distributionstjänster.

Hållbarhet i fokus:

Hållbarhet är en central del av allt vi gör på Avisera. Vi strävar alltid efter att använda klimatmsartare material och produktionsmetoder.

Allt börjar med ett möte i våra showroom

Under ett möte i våra showroom lyssnar på dina behov och önskemål. Vi vill förstå din produkt, din målgrupp och dina budskap för att kunna skapa en lösning som är både funktionell, hållbar och innovativ.

Boka möte