Stäng
Alla nyheter

Förpackningsfavoriter med guldfolie

Allt som glimmar är inte alltid guld. Men pratar vi förpackningsdesign kan detaljer i guldtryck vara just det som får din påse, presentband eller förpackning att lyfta.

Vi listar 3 sätt att använda guld som en accentfärg på påsar, förpackningar och trycksaker – utan att det blir för mycket.

Go big or go home

Less is more

Hints for prints

Källa: Pinterest

Avisera Customized

En enkel lösning på dina förpackningsproblem. Avisera Customized är designat för dig som vill beställa produkter utanför vårt standardsortiment. Vi hjälper dig med högre kvantiteter, helhetskoncept, inspiration, tryckmöjligheter och konstruktioner som kanske är lite utöver det vanliga.

Läs mer!

Material

Välj mellan material som kraftpapper, kartong, läder, tyvek, mocka, plast, bomull, polyester, kork, wellpapp, jute, juco, non woven och mycket, mycket mer.

Tryck

Maximera din design genom att kombinera olika trycktekniker och fler tryckfärger på din produkt. Med Avisera Customized finns det nästan obegränsade möjligheter för hur du kan placera ditt tryck på produkten – vi hjälper dig!

Tillval trollspö

Skapa en wow-effekt genom att välja en av våra många effekter och tillval, som folieringar, holographic, metallic, präglingar eller UV-lack.

Kom igång