Stäng
Alla nyheter

Kampanj- & temaboxar för årets alla högtider

Vi hjälper dig att tillverka en temabox! Beställ en säsongsbox med eget tryck med teman som halloween, jul, alla hjärtans dag eller påsk. Temaboxar är populära i alla möjliga branscher och kan fyllas med allt från hudvård till smink, te och godis.

Högtider som halloween, alla hjärtans dag eller påsk är ett perfekt tillfälle att satsa lite extra på din paketering för att boosta din försäljning. 

En förpackning anpassad efter till exempel jul, ramadan eller är ett effektivt sätt att lansera produktnyheter, skapa engagemang kring ditt varumärke och boosta din försäljning.

En temabox måste inte vara årstidsbaserad, skapa en kampanjbox med teman som en veganbox, eller en telåda? Bara fantasin sätter gränser. Se våra favoriter bland de temaboxar vi hjälp våra kunder med!

Minimumkvantitet för en temabox är 300-500 st och kan varieras i många olika modeller.

Förpackning till LYKO Lovables ”The Perfect Date”

Förra året satsade LYKO på en sammetsbeklädd, rigid box med en negativt präglad logotyp. Årets populära upplaga Lyko Lovables är fylld med ett inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga.

Upphovsrätt: LYKO

Julboxar!

Alla hjärtans dag-box!

5 anledningar till att erbjuda en temabox!

  • En kreativ reklambärare som är ett tacksamt material att marknadsföra under högtider.
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar ofta varumärket.
  • Skapar en positiv känsla och engagemang hos din kund

  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter

  • Boostar din försäljning

Påskboxar med tryck

Halloweenboxar med egen design

Inspiration
Inspiration

Övriga boxar och teman

Ramadanbox till LYKO
Kampanjbox från Barebells
Skönhetsbox i två olika varianter till LYKO
Lykobox
Lykobox
Lykobox

Vi hjälper dig att göra din kampanjbox till en succé

Vi är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 levererat högkvalitativa påsar, förpackningar och trycksaker till stora svenska varumärken. Vi skräddarsyr varje förslag utifrån dina önskemål och ger dig konsultation, inspiration och guidar dig genom hela processen.

En temabox med eget tryck och design är enkelt att tillverka och kan beställas i lägre kvantiteter, från kan vara allt från en enkel till avancerad produktion. Det beror helt på dina önskemål, material och konstruktion.

Vi börjar med ett möte, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, packning av produkter och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.

Följ oss på sociala medier