Stäng
Alla nyheter

Oväntade sätt att använda packtejp

För de flesta är packtejp med tryck inte den första produkten man längtar efter att sätta sin egen prägel på. Men vi ser inte riktigt på packtejp som alla andra. Genom enkla tips kan du både använda din tejp på ett kreativt sätt och förvandla packtejpen till ett designelement, samtidigt som den fyller sin funktion.

Från Aviseras Pinterest har vi samlat inspirationsbilder och listat tre kreativa sätt att förvandla packtejpen till ett designelement.

Tejpa lådan på ett kreativt sätt

Genom att försegla förpackningen med en transparent packtejp, kan du tänka kreativt med appliceringen av din tryckta tejp, eller dekorera en redan försluten wellåda.

Källor:
Granum, Cerovski , Studio Una

Tryckt tejp istället för etikett

Packtejp gör sig perfekt även som etiketter! Här kan du välja en smalare variant av vår vanliga packtejp i plast, eller välj en papperstejp som du dessutom kan riva av för hand.

Källor:
Holy Cow, Stupid T-shirts, Breadshop, Anthropologie

Låt tejpen ta plats i er grafiska profil

Låt tejpen ta för sig bland dina trycksaker genom att inkorporera den i din design, eller använd ett mönster som utfallande tryck – och varje tejprulle blir unik.

Källor:
Round Hill Music, Madame Quoi, Madame Quoi, Round Hill Music

Marknadens bästa packtejp

Vi är marknadsledande på packtejp med tryck och erbjuder unika tejpkvaliteter som både kan effektivisera lagerarbetet, har miljöfördelar och sätter ditt varumärke i fokus. Utefter dina behov och önskemål rekommenderar vi rätt packtejp för dig. Se hela vårt packtejpssortiment nedan, eller tag kontakt med oss på hello@avisera.se för att få veta mer.

Designförslag på packtejp

Avisera hjälper dig med allt från framtagning av logotyper, mönster och illustrationer, till applicering av dessa på våra produkter. Vi träffar gärna dig på ett uppstartsmöte i våra showrooms. Här kan du träffa en av våra förpackningsexperter tillsammans med en av våra designers. Efter briefen återkommer vi med en offert på arbetet.

För mer inspiration kring packtejp och förpackningslösningar – följ oss på Pinterest och Instagram!