Stäng
Alla nyheter

Valentine’s Day Packaging

Vi hjälper dig att tillverka en temabox! Förpackningar med Valentines-tema med eget tryck för alla branscher och innehåll som hudvård, smink och godis.

Högtider som Alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle att satsa lite extra på din paketering. Antingen kan du göra det enkelt genom att byta ut färgen på silkespapper eller etiketter, eller passa på att skapa en större kampanj kring en temabox!

En förpackning med Alla hjärtans dag-tema är ett effektivt sätt att lansera produktnyheter, skapa engagemang kring ditt varumärke och boosta din försäljning.

Se våra favoriter från årets Valentines-förpackningar!

Förpackning till LYKO Lovables ”The Perfect Date”

I år satsar LYKO på en sammetsbeklädd, rigid box med en negativt präglad logotyp. Årets populära upplaga Lyko Lovables är fylld med ett inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga.

Upphovsrätt: LYKO

Favoriter från våra kunder

5 anledningar till att erbjuda en Valentine’s Box!

  • En kreativ reklambärare som är ett tacksamt material att marknadsföra under högtider.
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar ofta varumärket.
  • Skapar en positiv känsla och engagemang hos din kund

  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter

  • Boostar din försäljning

Favoriter från Pinterest

Vi hjälper dig att göra din kampanjbox till en succé

Vi är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 levererat högkvalitativa påsar, förpackningar och trycksaker till stora svenska varumärken. Vi skräddarsyr varje förslag utifrån dina önskemål och ger dig konsultation, inspiration och guidar dig genom hela processen.

En Alla hjärtans dag-box med eget tryck och design kan vara allt från en enkel till avancerad produktion. Det beror helt på dina önskemål, material och konstruktion.

Vi börjar med ett möte, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, packning av produkter och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.

Följ oss på sociala medier