• Digitalt korrektur
  • Snabb leverans
  • Lagerhållning
Stäng
Alla nyheter

Adventskalender 2021 – vi hjälper dig!

Det här behöver du veta för att ta fram en julkalender inför julen 2021. Följ vår guide steg för steg för att göra din nästa julkalender till en succé. 

Så kommer du igång!

Börja med ett internt möte där ni diskuterar igenom era mål och förutsättningar med adventskalendern.

Gå igenom frågeställningar som; Hur många ska produceras? Vad ska den innehålla? Hur ska den packas? Vad har vi för budget? Hur ska den designas? Vad ska den kosta? När behöver vi leverans?

Efter att du haft ett internmöte kontaktar du Avisera för att boka in ett digitalt eller fysiskt möte. Hos oss får du en personlig förpackningsexpert som håller stenkoll på ditt projekt under hela processen. Vi ger dig konsultation och de rätta förutsättningarna för att din julkalender ska bli en succé.

Boka möte!

Hur lång tid tar det?

När man tar fram en julkalender behöver man börja tid, därför behöver du sätta igång senast Q1 2021. Leveranstiden för din julkalender kan ta allt från 16 till 22 veckor och projektet förlängs bland annat beroende på hur komplex din konstruktion är, hur förpackningen ska tryckas och ifall du har en färdig design eller inte.

Känns det läskigt? Det är det inte! När du jobbar med oss tar vi alltid fram 1-2 stycken fysiska prov (PPS – Pre production sample) för att säkerställa att produkten möter dina krav och förväntningar. Vi hjälper dig från start till mål.

 

5 anledningar till att skapa en julkalender 2021

  • En kreativ reklambärare som är ett tacksamt material att marknadsföra under högtider.
  • Stor räckvidd i sociala medier; Både återförsäljare och konsumenter använder Instagram, TikTok och Youtube för unboxing och taggar ofta varumärket.
  • Skapar engagemang hos din kund – varje dag!

  • Effektivt sätt att lansera produktnyheter

  • Ökar din försäljning

Julkalendrar till Lyko & Haupt Lakrits 2020, producerade av Avisera (Avisera äger ej copyright till dessa bilder. Klicka för källa)

Vår erfarenhet

Några av de många produktioner vi gjort tidigare år.

Följ oss på sociala medier