Stäng
Alla nyheter

Case: Vacker Sverige

Vacker är ett unikt koncept i frisörbranschen som erbjuder kunden en inspirerande butik med hårvårdsprodukter, håraccessoarer och frisörer i en generös och sprudlande, färgrik miljö. Tillsammans med en förpackningsexpert och vår tjänst Avisera Customized har vi utvecklat ett skräddarsytt och genomtänkt förpackningskoncept i en vacker, ljusrosa färgsättning.

Silkespapper, kvittoficka och trycksaker

Papperspåsar i två varianter

Till Vacker har vi tagit fram en välarbetad papperspåse i bestruket papper med guldförsedda rephandtag och med toppförslutning som tillval. Samt en kompletterade påse i en av våra enklare, men mest populära modeller med tvinnade handtag.

Miljömärkningar
Båda påsarna (samt majoriteten av konceptet) är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Papperspåse med rephandtag
Ljusrosa papperspåse
Papperspåse med färgmatchade, tvinnade handtag & specialstansade fjärilar i papper
Källa: @Vacker_welovehair
Toppförslutning med sidenband. Rephandtag med guldeffekt
AVISERA CUSTOMIZED

Vi hjälper dig med skräddarsydda förpackningskoncept

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER