Stäng
Alla nyheter

Kundcase: Lifesum

Lifesum är ett svenskt hälsotech-bolag som hjälper sina användare att leva mer hälsosamt genom att hålla koll på matintag och träningsrutiner med hjälp av en av de största hälsoapparna i Europa och USA. 

Med hjälp av Avisera har de tagit fram ett kommunikativt helhetskoncept av trycksaker som förstärker deras formstarka identitet.

Papperspåse med rephandtag
Sportväska
Papperspåse med sidenband

Två varianter av papperspåsar

Lifesum har papperspåsar i två olika varianter. Den ena är en mattlaminerad papperskasse med vita sidenband med ett centrerat logotryck. Den andra papperspåsen har liknande utförande, fast med rephandtag och ett lekfullt mönster i fyrfärgstryck och effekter i UV-lack på ena sidan av kassen.

Miljömärkningar
Båda påsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är klimatkompenserade med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Sportväska

Lifesum har en rymlig tygväska i naturfärgad canvas med med dragkedja. Insidan av väskan är infärgad i Lifesums gröna signaturfärg och har en praktiskt innerficka.

Väskan har skräddarsydda detaljer som en vävd zipper puller och en utsidesetikett – båda beprydda med logotyp.

Miljömärkningar
Tygväskorna är klimatkompenserade för och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Skrivblock

Lifesum missar inte chansen att utnyttja varje tryckyta till fullo. Deras anteckningsblock har ett hårt omslag, elastiskt band och ett bokmärkesband av siden. På insidan av blocket överraskas man åter igen av ett färgglatt tryck.

Blockets utsida är beklätt med bestruket papper med matt laminering och har en präglad logotyp på framsidan.

Miljömärkningar
Skrivblocket är tillverkat av papper från hållbart skogsbruk.

Skrivblock med insidestryck
Elastiskt band

Shaker

Hälso-techbolaget har även tagit fram en snygg, transparent sportflaska i hårdplast med tryck på både flaska och lock.

Etiketter

Bland Lifesums stickers finns bland annat en rund etikett av obestruket papper samt ett A5-ark med formskurna etiketter. Etikettarket är en kostnadseffektiv give-away som engagerar användaren och förstärker varumärkeskänslan utanför appen.

Miljömärkningar
Etiketterna är klimatkompenserade för och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Etikettark
Rund etikett
Shaker
Shaker
Helhetskoncept
AVISERA CUSTOMIZED

Vi hjälper dig med skräddarsydda förpackningskoncept

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER