Stäng
Alla nyheter

Kundcase: Dogman

Dogman har sedan starten 1965 satt husdjurens välbefinnande i fokus, med produkter av god kvalitet till ett rimligt pris. Dogman vill med sina produkter skapa en glädjefylld och bekväm tillvaro för alla familjens medlemmar.

Tillsammans med Avisera som förpackningspartner har Dogman skapat ett heltäckande koncept av färgglada påsar, emballage och detaljer för både e-handel och deras arton butiker.

Påsar & kassar för alla tillfällen

Dogman erbjuder sina kunder olika typer av påsar för olika syften. Som flergångskassar i PP non woven, praktiska Thermo-påsar för frysta varor, papperspåsar med tvinnade handtag för köp i butik samt mindre påsar utan handtag för hundgodis och mindre varor. 

Miljömärkningar
Non woven-kassen och papperspåsarna är klimatkompenserade och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral. Papperspåsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk.

Fryspåse/Kylbag
Påse med tvinnade handtag
Godispåse
Återanvändbar påse i Non woven

E-handelsemballage som sticker ut

Dogman har ett enhetligt förpackningskoncept även för e-handel och lager. Varje komponent följer den lekfulla grafiska profilen – framtagen av byrån Guts & Glory – till punkt och pricka.

E-handelspåsar
E-handelsemballaget som Dogman använder består bland annat av e-handelspåsar av återvunnen plast.

Packtejp
Dogman använder packtejpen Velvet Tape, som har en matt, sammetslen yta som framhäver detaljerna i trycket. Tejpen är dessutom tryckt underifrån för att skydda trycket från slitage, har extra starkt häftämne och är tystavrullad.

Etiketter
En rund pappersetikett tryckt i Dogmans röda signaturfärg och deras lekfulla manér.

Miljömärkningar
Etiketterna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och dessa tillsammans med övriga produkter är 100% klimatneutrala genom ÅterBära.

Packtejp med tryck
Packtejp med matt yta
Färgmatchat helhetskoncept
Etikett
E-handelspåse i återvunnen plast

Julkalender

Inför julen 2021 hjälpte Avisera Dogman att ta fram en återanvändbar och versatil julkalender. Julkalendern är tillverkad i ett filttyg och har tjugofyra små fickor som kunden själv kunna fylla med egna klappar oavsett om det är till sin hund, katt eller sitt barn.

AVISERA CUSTOMIZED

Vi hjälper dig med skräddarsydda förpackningskoncept

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER