Stäng
Alla nyheter

Kundcase: ShapeBy

ShapeBy är en svensk klinik som tillsammans med oss på Avisera har utvecklat ett lekfullt förpackningskoncept med målet att öka kundupplevelsen, förankra ShapeBys färgsprakande grafiska profil och för att stå ut från mer traditionella aktörer på marknaden.

ShapeBy är en klinik som erbjuder ett unikt prenumerationskoncept på behandlingar och ville ha Aviseras hjälp skapa ett helhetskoncept som förhöjer kundens upplevelse vid besök på salongen.

Förpackningskonceptet till ShapeBy förkroppsligar klinikens färgsprakande grafiska profil och består av en spännande kombination av förpackningar i stilfulla och klassiska modeller, tillsammans med nytänkande design. Konceptet har genomgående inslag av lekfulla effekter som holografisk foliering, UV-lack och präglingar. I paketeringen ingår presentkortsaskar, en större förpackning, två format av papperspåsar, silkespapper och etiketter.

Papperspåse med limmade handtag
Holografisk folie

Papperspåsar

Till ShapeBy har vi tagit fram papperspåsar i två format. Papperspåsarna är tillverkade i bestruket, vitt papper med breda, svarta ripshandtag som är limmade på utsidan av påsen. Båda påsarnas format är anpassade för att ShapeBys två förpackningar perfekt ska få plats inuti.

Påsarna är tryckta med tre tryckfärger och har detaljer i UV-lack och positiv prägling på logotyp. Båda påsarna har en imponerande holografisk foliering på hela insidan och soft touch-laminering på utsidan av påsen.

Miljömärkningar
Båda påsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Rigid magnetbox med holografisk folie

Förpackningar 

ShapeBy har två olika typer av förpackningar. En mindre, rigid Drawer box med utdragbar hylsa, med ett inrede för presentkort i lådan. Den större förpackningen är även den en rigid box, men i modellen magnetförpackning som är försedd med magneter i locket. Boxen, som är anpassad för att innehålla viktig kundinformation före och efter behandling, är beprydd med en heltäckande holografisk foliering samt ficka på insidan.

Förpackningarna är tillverkade i bestruket, vitt papper med soft touch-laminering. De är tryckta med tre tryckfärger och har detaljer i UV-lack och positiv prägling på logotyp, samt holografisk folie på ut- och insida.

Miljömärkningar
Förpackningarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Rigid box med magnetförslutning
Presentkortsask box med inrede
Tryckfärger, positiv prägling och UV-lack
Silveretikett med positiv prägling
Tryckt silkespapper

Detaljer

Till förpackningskonceptet har ShapeBy matchat etiketter i silverfolie med präglad logotyp och ett vitt silkespapper med vitt tryck. Silkespappret visas med blått underlag på bild för att illustrera trycket.

Miljömärkningar
Både etiketter och silkespapper är 100% klimatneutrala genom ÅterBära.

Rigid magnetbox med holografisk folie
AVISERA CUSTOMIZED

Vi hjälper dig med skräddarsydda förpackningskoncept

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER