Stäng
Alla nyheter

Kundcase: Maggie By Kakan

Varumärket Maggie by Kakan var en dröm och hudvårdsvision skapad av programledaren, skribenten och beautybloggaren Kakan Hermansson.  Läs allt om hur visionen speglas i Maggies e-handelsemballage.

Det började med ett stort beautyintresse under tonåren, som sedan utvecklades till Kakans främsta syssla och dröm. Sedan 2015 har hon bloggat om hudvård och hjälpt läsare på Elle. Nu har hon äntligen släppt sin egen hudvårdsvision och kollektion ”Maggie by Kakan”.

Precis som Kakan själv, så är hennes hudvårdserie väldigt färgstark, och detta har vi valt att lyfta även i emballaget. Tillsammans med Avisera har Maggie tagit fram ett hållbart emballage med fokus på design som innefattar allt från vadderade kuvert till korrespondenskort och klistermärken.

Se mer av helhetskonceptet till Maggie by Kakan nedan.

Fotoägare: Maggie by kakan
Fotoägare: Maggie by kakan

Vadderade kuvert för ömtålig hudvård

Maggie har vadderade kuvert i två olika storlekar – båda anpassade för att skydda produkterna på bästa sätt.

Bubbelkuverten är tillverkade i vitt kraftpapper som sedan är tryckta med med tvåfärgstryck.

Miljömärkningar
Båda kuverten är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är klimatkompenserade med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Färgstarka korrespondenskort

För en mer personlig touch, har Maggie by Kakan även tagit fram ett färgglatt kort i A6-format med loggan tryckt på ena sidan och andra sidan helt rosa. Kortet är perfekt för att skriva personliga hälsningar.

Miljömärkningar
Korrespondenskorten är tillverkade av papper som stödjer hållbart skogsbruk och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Runda klisterettiketter

Ettiketterna är tillverkade på papper och har ett färgmatchande tryck i rosa och rött.

Miljömärkningar

Pappret som använts stödjer hållbart skogsbruk och är klimatkompenserat för och märkt med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Fotoägare: Maggie by kakan
HÅLLBARHET

Vi hjälper dig att göra hållbara val

Hållbart skogsbruk

Vi använder papper som stödjer papper från hållbart skogsbruk. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete och om Aviseras certifieringar.

Återvunnet material

Vi erbjuder både återanvändbara produkter och material som återvunnet papper, återvunnen plast, ekologisk bomull och återvunnen polyester.

100% klimatneutralt

ÅterBära är den första miljömärkningen för 100% klimatneutrala förpackningar, framtagen av oss på Avisera. Minska ditt klimatavtryck med oss!

LÄS MER