Stäng
Alla nyheter

Kundcase: Västsvenska Fastighetsbyrån

Sedan 2011 har Västsvenska Fastighetsbyrån förverkligat många bostadsköpare  och säljares drömmar genom att ha förmedlat och sålt unika hem. 

Att sälja eller köpa en ny bostad är enligt Västsvenska så mycket mer än själva förmedlingen av objektet, överlämnandet eller mottagandet av nya nycklar eller koden till det digitala låset.

För många är köpet (såväl som försäljningen) av en bostad en av de största investeringarna man gör. Vi ville att förpackningskonceptet skulle spegla det.

Avisera har tillsammans med Västsvenska Fastighetsbyrån tagit fram förpackningar och trycksaker som ger ett proffsigt intryck som består.

Kontrakts- & prospektmappar för stora affärer

Västsvenska har två varianter av mappar som används både vid kontraktsskrivning såväl som för prospekt. Den ena är en tjockare, rigid A4-mapp med magnetförslutning och utstansade hål anpassade för visitkort.

Den andra mappen är en klassisk mapp i A4-format med flikar. Mappen tillverkad av vitt bestruket papper med digitaltryck. Även den har anpassade hål för visitkort.

Miljömärkningar
Båda mapparna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är klimatkompenserade med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Elegant papperkasse med bomullsband

Efter kontraktskrivning och inför lägenhetsvisningar använder Västsvenska en elegant papperspåse av bestruket papper med svarta bomullsband. Påsen har en matt laminering och är perfekt anpassad för att få plats med bland annat tillhörande A4-mappar.

Miljömärkningar
Papperspåsarna är klimatkompenserade för och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Block, penna & mäklarskylt 

Västsvenska Fastighetsbyrån använder sig av ett limmat skrivblock i A4-format med digitaltryck samt en svart kulspetspenna. Bland Västsvenskas trycksaker finns även mäklarskyltar i polypropylene med digitaltryck för att ge maximal synlighet inför lägenhetsvisningar.

Miljömärkningar
Blocket är 100% klimatneutralt genom ÅterBära.

AVISERA CUSTOMIZED

Behöver du också hjälp att förpacka ert varumärke? 

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER