Stäng
Alla nyheter

Här är årets adventskalendrar 2022

Gör som Lyko, Bangerhead, Mantle och många andra kända varumärken – skapa engagemang hos din kund varje dag fram till jul med en adventskalender.

Hela 70% av de kalendrar som våra kunder lanserade 2022
sålde slut långt innan jul. Se hela listan med de svenska varumärkena som står bakom succékalendrarna.

1. Hööks

Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen, Hööks, satsar i år på en återanvändbar adventskalender i necessärmodell av grön textil med detaljer i guldfolie. Kalendern rymmer 24 fint inslagna paket i silkespapper med en klisteretikett. Efter man har öppnat alla paket kan kalendern återanvändas som förvaring av exempelvis hästtäcken.

Modell: Necessär-kalender
Konsumentpris: 1299 kr
Hemsida: https://www.hooks.se/ (Slutsåld)

Bildrättigheter: Hööks

2. Dermosil

Årets adventskalender av Dermosil är gjord på wellpapp och är en av våra standardmodeller. Kalendern innehåller 24 överraskningar för hud, hår och makeup, samt tillbehör för skönhetsvård.

Modell: Wellpapp med perforerade luckor
Konsumentpris: 519 kr
Hemsida: www.dermosil.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Dermosil

3. Mr Cake 

I år satsar Mr Cake på en adventskalender i garderobsmodell med 24 lådor fyllda av smaskigt innehåll. Kalendern är försedd med ett vackert sidenband och detaljer i hotfoil. 

Modell: Garderob-kalender
Konsumentpris: 615 kr
Hemsida: https://mrcake.se/sv/christmas-calendar-

Bildrättigheter: MrCake

4. Bönor & Blad

Årets te- och kaffekalendrar av Bönor & Blad är båda i en garderobsmodell med klassiskt julig och fin design. På insidan av tekalendern hittar du ett inrede som innehåller 24 stycken unika lösviktsteer i vackra glasrör med kork. Kaffekalendern har utstansade hål för kaffepåsar.

Modell: Garderob-kalendrar
Konsumentpris: 599 kr, 499 kr
Hemsida: Tekalender, Kaffekalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Bönor & Blad

5. Hickap

Skönhetsvarumärket Hickap lanserar sin första kalender! Hickap satsar i år på en kartongkalender med lock och botten. Kalendern innehåller luckor i form av kapselförpackningar som skapar ett vackert motiv. I kalendern återfinns bästsäljare inom Hickaps alla tre kategorier; makeupborstar, hudvård och makeup varav alla produkter är i full-size.

Modell: Kalender i kartong
Konsumentpris: 1799 kr
Hemsida: Hickap.com/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Hickap

6. MANTLE

MANTLE’s första adventskalender är en kalender med 5 luckor som innehåller exklusiv cannabeauty. Bakom luckorna gömmer sig fem MANTLE-favoriter, alla i originalstorlek.

Modell: Drawer box-kalender
Konsumentpris: 1600 kr
Hemsida: hellomantle.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Mantle

7. Hudoteket

För att fira deras 50-årsdag satsar Hudoteket i år på en adventkalender fylld med produkter för ansikte, hår och kropp. Kalendern är tillverkad i en garderobsmodell och innehåller med 24 lådor. Utsidan av kalendern är beprydd med Hudotekets signaturdesign av deras eget huvudkontor ”Cremepalatset” i guldfoliering.

Modell: Garderob-kalender
Konsumentpris: 1495 kr
Hemsida: hudoteket.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Hudoteket

8. Indy Beauty

I år satsar Indy beauty på en adventskalender i en exklusiv rigid box med handtag och tryckknapp. Kalendern har en kreativ design, detaljer i guldfolie och innehåller 24 färgglada kapslar av Indys mest uppskattade hud- och hårprodukter.

Modell: Rigid box-kalender
Konsumentpris: 999 kr
Hemsida: indybeauty.se/kalender/ (Slutsåld)

Bildrättigheter: Indy Beauty

9. MEDS Apotek

MEDS Apotek har i år tagit fram två olika kalendrar med hjälp av oss på Avisera, en rosa skönhets- och en blå träningskalender.

Skönhetskalendern är en rigid box med textilbeklädnad. Kalendern innehåller små återanvändbara påsar med knappförslutning.

Träningskalendern öppnas istället stående och innehåller luckor i form av små kapselförpackningar som är staplade på varandra.

Modell: Rigid box med återanvändbara påsar / Rigid box med kapslar
Konsumentpris: 1299 kr / 995 kr
Hemsida: meds.se/kalender/

Bildrättigheter: MEDS Apotek
Bildrättigheter: Avisera

10. Bangerhead 

Varför ändra ett vinnande koncept? 2022 satsar Bangerhead på samma populära signaturmodell som julen innan, men med nytt spännande innehåll. Kalendern är i garderobsmodell och innehåller 24 lådor i kartong. 

Modell: Garderob-kalender
Konsumentpris: 1190 kr
Hemsida: bangerhead.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Bangerhead

11. LYKO

LYKO är välkända i skönhetsbranschen för att erbjuda kalendrar med påkostat innehåll – vilket även är en av anledningarna till att de säljer slut rekordsnabbt!

I år har LYKO 4 olika adventskalendrar att välja på; Man-datories, Me-phoria, 24K och 25 days of Bea-you-ty. Alla förutom den sistnämnda är rigida boxar med innehållande påsar. 25 days of Bea-you-ty är en rigid kalender med garderobsöppning och lådor.

Modell: Rosa / Grön / Lila Rigid box med återanvändbara påsar / Garderob-kalender
Konsumentpris: 999 kr / 1299 kr / 2499 kr / 799 kr
Hemsida: lyko.com/kalender (Slutsålda)

Bildrättigheter: LYKO

12. Kawaii.se

Kawaii satsar på en adventskalender i kartong med 24 stycken kapslar. Kapslarna är designade så man kan vända på luckorna och använda dem som ett roligt Memory-spel.

Modell: Kalender i kartong
Konsumentpris: 599 kr
Hemsida:kawaii.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Kawaii

13. Youty 

Vi har hjälpt Youty att tillverka kalendrar i fyra varianter. Tre utav dem är i en Jewelry box-modell med olika färger och innehåll. Den fjärde är en garderob-modell med dörrar, och samtliga går att återanvända till småförvaring.

Modell: Vit / Grön / Svart Jewelery case-kalender / Garderob-kalender
Konsumentpris: 1799 kr / 999 kr / 799 kr / 799 kr
Hemsida: youty.se/kalender (Slutsålda)

Bildrättigheter: Youty

14. Haupt Lakrits

Haupt Lakrits har i år valt att köra på en röd box i kartong. Årets populära upplaga av Haupt adventskalender är fylld med massor av godsaker, där 14 av smakerna endast kan testas i kalendern. Kalendern levereras i en tillhörande återanvändbar kasse och med en bok med klistermärken som ska användas i samband med att man öppnar varje lucka.

Modell: Kalender i kartong med perforerade luckor
Konsumentpris: 399 kr
Hemsida: lakrits.se/kalender (Slutsåld)

Bildrättigheter: Haupt Lakrits

15. ByEloise London

byEloise adventskalender är en garderobsmodell i miniatyr som består av 12 luckor som rymmer olika typer av exklusiva hårsnoddar. Även om kalenderns storlek är liten, sparar byEloise inte med detaljerna, kalendern är utsmyckad med ett vackert band på framsidan av dörrarna och effektfullt tryck med foliering på både insida och utsida.

Modell: Garderob-modell
Konsumentpris: 690 kr
Hemsida: byeloiselondon.com/kalender

Bildrättigheter: ByEloise London

16. Kahls The & Kaffehandel

Kahls erbjuder i år två kalendrar, en tekalender och en kaffekalender. Båda kalendrarna är av modellen svart, rigid box med en utbytbar sleeve över. De innehåller 24 stycken påsar med te respektive kaffe.

Modell: (Kaffe) Rigid box / (Te) Rigid box
Konsumentpris: 449 kr / 299
Hemsida: kahls.se/kalender

Bildrättigheter: Kahls The & Kaffehandel

17. B.U.C.K TRÄNING

B.U.C.K har tillsammans med oss tagit fram en adventskalender för alla träningsälskare. Kalendern är utformad i en klassisk platt modell. Bakom de perforerade luckorna gömmer sig 24 stycken träningsutmaningar. Perfekt för den som vill komma igång med träningen!

Modell: Platt perforerad
Konsumentpris: 300 kr
Hemsida: bucktraning.se/kalender

Bildrättigheter: B.U.C.K TRÄNING

Våra 6 standardmodeller – vilken passar dig bäst?

1. Drawer box-kalender
2. Jewelery case-kalender
3. Garderob-kalender
4. Kalender i kartong med lock och botten
5. Necessär-kalender
6. Wellpapp med perforerade luckor

Beställ en adventskalender till nästa år

Vill du ha en adventskalender till nästa år? Låt oss hjälpa dig! Börja med att boka ett möte med en av våra förpackningsexperter.

Vi börjar med ett möte, så hjälper vi dig att fatta konkreta beslut gällande produkt, konstruktion, och att sätta upp en rimlig tid- och leveransplan.

En julkalender går att anpassa helt efter dina preferenser. Vare sig du vill ha en enkel eller en mer avancerad kalender så kan du vända dig till Avisera för att komma igång.

Följ oss på sociala medier