Stäng
Alla nyheter

Kundcase: Blomsterringen

Blomsterringen vill driva sina blomsterbutiker på ett nytt sätt. De har utvecklats från en traditionell blombutik till en modern lifestyle-butik fylld av snittblommor, växter, krukor, textilier och inredningsdetaljer. Läs mer om Blomsterringens butiksemballage.

Precis som deras butiker har Blomsterringens påsar och emballage gjort en resa från traditionellt emballage, till ett både trendigt och personligt koncept.

Avisera har hjälpt Blomsterringen att hitta formen för ett levande, grönt koncept med fokus design som står ut. Richard Skalleberg, Blomsterringens ägare, berättar mer om hur vi samarbetat och om vad som komma skall.

”Vi tittar hela tiden på nya material som ligger rätt i tiden och tillsammans med Avisera kan vi utmana de traditionella materialen. Inom kort kommer faktiskt en spännande uppdatering av det material som används i vårt emballage – något vi kommer vara först i Sverige med”, avslutar Skalleberg.

Se mer av Blomsterringens nuvarande butiksemballage nedan.

Fotoägare: Blomsterringen

Påsar gjorda för blomster

Blomsterringen har papperspåsar i tre olika varianter – alla anpassade specifikt för att täcka in butikens alla behov för att packa blombuketter, krukor och växter.

Påsen med tvinnade handtag passar kunden som handlar mindre växter eller inredningsdetaljer. De två andra påsarna har platta handtag och kommer i två olika format. Samtliga påsar är maskintillverkade av vitt kraftpapper som man sedan har tryckt och kombinerat med ett handtag av brunt kraftpapper. Den maskintillverkade tillverkningsprocessen gör att påsarna får ett mer kostnadseffektivt pris.

Miljömärkningar
Båda påsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är klimatkompenserade med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Papperspåse med tvinnade handtag
Papperspåse med platta handtag
Papperspåse med platta handtag

Tygkassar med långt liv

I Blomsterringens butiker kan du handla tygkassar med tre olika motiv och vackra färgsättningar. De återanvändbara kassarna är tillverkade av ett tjockt och kvalitativt tyg av ekologiskt bomull och har broderade etiketter på sidorna.

Miljömärkningar
Tygväskorna är tillverkade av ekologisk bomull och är klimatkompenserade för och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Tygkasse med utsidesetikett
Tygkasse

Blomsterpapper och etiketter

För att slå in de färgsprakande buketterna använder Blomsterringen ett presentpapper med ett grönt tryck i kombination med olika etiketter av ett obestruket papper.

Miljömärkningar

Pappret som använts stödjer hållbart skogsbruk och både etiketter och omslagspapper är klimatkompenserat för och märkt med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Omslagspapper
Inslagen bukett
Etiketter i tre olika format
Källa: Västermalmsgallerian.se
Helhetskoncept
HÅLLBARHET

Vi hjälper dig att göra hållbara val

Hållbart skogsbruk

Vi använder papper som stödjer papper från hållbart skogsbruk. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete och om Aviseras certifieringar.

Återvunnet material

Vi erbjuder både återanvändbara produkter och material som återvunnet papper, återvunnen plast, ekologisk bomull och återvunnen polyester.

100% klimatneutralt

ÅterBära är den första miljömärkningen för 100% klimatneutrala förpackningar, framtagen av oss på Avisera. Minska ditt klimatavtryck med oss!

LÄS MER