Stäng
Alla nyheter

Kundcase: CHIMI

Glasögonmärket CHIMI Eyewear grundades i Stockholm 2016 av barndomsvännerna Daniel Djurdjevic och Charlie Lindström. Solglasögonen är handgjorda och tillverkade av premiummaterial från Italien. CHIMIS kollektioner är inspirerade från ikoniska, klassiska silhuetter och kombinerar nutida design med vardagsfunktion och har gjort exklusiva solglasögon mer tillgängliga i Sverige. 

I CHIMIs förpackningskoncept har företaget även här valt att kombinera stilrena komponenter i en klassisk men träffsäker kombination av obestruket material i svart och vitt.

Breda vita ripsband
Svart papperskasse med vit foliering

Papperspåsar i obestruket kraftpapper

CHIMI har två olika papperspåsar i tjockt kraftpapper med förstärkning i toppen för en stabilare, mer exklusiv känsla. Den ena påsen är tillverkad av ett svart obestruket papper och den andra i vitt papper. Båda papperspåsarna har breda, limmade ripsband på utsidan samt japanskt bottenvik istället för en klassisk vikning. Japanskt bottenvik är en alternativ botten för att undvika biglinje på ena sidan av kassen. Med ett japanskt bottenvik viks botten inåt, istället för att ligga vikt mot påsens utsida.

Påsarna är beprydda med logotyper i hotfoil och har svart insida.

Miljömärkningar
Påsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk och är märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

E-handelslåda i vit wellpapp med svart foliering
Wellåda med svart folierad logotyp
Presentpåse med toppförslutning
Etikett med svart foliering

E-handelslåda, presentpåse och etikett

Wellådor
CHIMI har två vita e-handelslådor i wellpapp i format anpassade perfekt efter deras glasögonfodral. Wellådorna är tryckta med svart foliering på in- och utsida.

Presentpåse med blindprägling
Den vita presentpåsen med japanskt bottenvik har en toppförslutning med svart ripsband samt logotyp i en effektfull negativ prägling.

Etiketter & kuvert
CHIMI har flera olika typer av etiketter och trycksaker för olika användningsområden. Gemensamt för alla delar är att även de är tillverkade i obestruket papper med antingen logotyp i foliering eller blindprägling.

Miljömärkningar
E-handelslådan och presentpåsen är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk. Alla tre delar är även klimatkompenserade för och märkta med ÅterBära – 100% klimatneutral.

Papperspåse, e-handelslåda och kuvert
Kuvert med präglad logotyp

Stilrent helhetskoncept med hållbarhetsfokus

Tillsammans utgör de olika komponenterna ett stilrent helhetskoncept. Förpackningskonceptet är ett bra exempel på hur exklusiva material och detaljer inte behöver utesluta hållbarhet. Alla delar i konceptet är 100% klimatneutrala och miljömärkta med ÅterBära.

 

CHIMI, Kungsgatan 6, Stockholm. Bildkälla: https://chimieyewear.com/se/
AVISERA CUSTOMIZED

Vi hjälper dig med skräddarsydda förpackningskoncept

Förpackningsexpert

Din alldeles egen wrap artist hjälper dig att göra vision till verklighet. Få konsultation, inspiration och ta del av massor av förpackningskunskap. Din personliga account manager guidar dig genom hela processen.

Oändligt produktsortiment

Vi har ett enormt materialbibliotek och urval av förpackningar, påsar och trycksaker. Vi hjälper dig att sourca, tillverka och trycka i princip vad som helst – try us!

Obegränsade referensprover

Vi skickar gärna produktprover och kan också hjälpa dig att ta fram en prototyp på din förpackning eller påse innan din produktion.

LÄS MER